Steun De Warmste Week

In normale tijden zouden we tijdens onze jaarlijkse kerstmarkt een heuse sponsorloop organiseren. Kinderen konden dan (samen met hun ouders) een parcours afleggen en zich hiervoor laten sponsoren. De opbrengst zou integraal naar ‘De Warmste Week’ gaan.

Helaas, corona dacht hier alweer anders over.

Toch willen we nog steeds ons steentje bijdragen. We organiseren daarom binnen onze klasbubbels een ‘leesmarathon’. Onze kinderen proberen de komende 2 weken elke dag minstens een kwartiertje extra te lezen. Hiervoor krijgen ze een stempel op hun stempelkaart.
De kleuters krijgen een stempel per voorleesmoment.

Wanneer de kaart vol is, zoeken de kinderen een sponsor met een warm hart en vragen ze voor hun prestatie een vrije gift. Deze giften verzamelen we op school in onze ‘VLAM’ spaarpot en bezorgen die tijdens ‘De Warmste Week’ aan de Koning Boudewijn Stichting.